• Standaard header

Over ons

Jes Reizen is een reisorganisatie speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij onderscheiden ons door de kleinschaligheid van de reizen en onze gekwalificeerde verpleegkundig en begeleidend personeel. Bij iedere reis die u bij Jes boekt gaan er nooit meer dan zes deelnemers mee. Zo krijgt iedere reiziger de optimale zorg en aandacht die hij of zij verdiend.

Reizen met een verstandelijke beperking

Reizen met een verstandelijk beperking kan soms passen en meten zijn. Jes Reizen neemt uw zorgen uit handen. Wij organiseren reizen die op uw wensen zijn afgestemd die een optimale verzorging garandeert. Naast de aangeboden reizen organiseren wij vakanties en dagtochten. Denk hierbij aan een dagje Dolfinarium en familiebezoekjes. Door onze jarenlange ervaring hebben wij vele soorten reizen verzorgd. Wanneer u met een woongroep een vakantie wilt organiseren staan wij u bij. U kunt er zelfs voor kiezen ons team tijdelijk te versterken door meerdere begeleiders van de woongroep mee te nemen. Zo staan wij samen sterk voor een prachtige reis.

Garantiefonds GGTO

JES Reizen  is aangesloten bij de stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde kleinschalige Tour Operators (GGTO). De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Nieuws

 • Reizen 2019 staan online

  JES, de reizen van van 2019 staan online.  Er zijn veel nieuwe reizen...

  Lees meer
 • Nieuwe website online

  Onze nieuwe website is online. Kom snel kijken om vakantie inspiratie op te d...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Halle

  Halle

  Tijdens deze vakantie zitten we in een mooie boerderij in Halle in de Achterhoek.

  Lees meer
 • De Rijp

  De Rijp

  Lekker weg in Noord-Holland! De Rijp is voor deze vakantie onze bestemming. We gaan leuke dingen doen zoals: een dagje...

  Lees meer
 • Jonathan

  Jonathan

  We gaan op vakantie met de Jonathan, een oud vrachtschip, welke helemaal omgebouwd is tot een vakantie verblijf

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.