• Standaard header

Over vakanties

flag15.png  

Bestemmingen

Alle bestemmingen van Jes Reizen zijn binnen Nederland. Onze vakanties zijn in knusse accommodaties. Natuurlijk zijn de accommodaties van alle benodigde gemakken voorzien.

     
sun94.png  

Activiteiten

Tijdens de vakanties van Jes Reizen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zo kun je denken aan boswandelingen, dierentuinbezoeken of een uitstapje over de grens naar Duitsland. Alle activiteiten zijn aangepast aan het seizoen waarin de reis plaatsvindt.

     
prize3.png  

Begeleiding

Onze begeleiders zijn zeer gekwalificeerd. Want we weten dat een fijne reis valt of staat bij de mensen. Het begeleidend personeel heeft de volle aandacht voor de reizigers en weet wat zij leuk vinden. Zo doen we er alles aan om hun reizen zo leuk en ontspannen mogelijk te maken.

     
walk.png  

Reis op maat

Naast ons reisprogramma bieden we ook vakanties en dagtochten op maat aan. Deze uitjes zijn geheel afgestemd op uw wensen. Ook groepen woon- en dagbestedingscentra kunnen bij ons terecht. Vrienden of familie kunnen uiteraard mee.


 

 

 

Nieuws

 • Reizen 2019 staan online

  JES, de reizen van van 2019 staan online.  Er zijn veel nieuwe reizen...

  Lees meer
 • Nieuwe website online

  Onze nieuwe website is online. Kom snel kijken om vakantie inspiratie op te d...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Halle

  Halle

  Tijdens deze vakantie zitten we in een mooie boerderij in Halle in de Achterhoek.

  Lees meer
 • Coronavirus

  Coronavirus

  Door het Coronavirus zijn reizen in ons reisprogramma met vertrek t/m 28 juni door ons omgeboekt naar een later tijdstip...

  Lees meer
 • Jonathan

  Jonathan

  We gaan op vakantie met de Jonathan, een oud vrachtschip, welke helemaal omgebouwd is tot een vakantie verblijf

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.